Servicii de consultanță în domeniul resurselor umane

Încă din 1945, SESCO a constatat că clienții noștri și profesioniștii în resurse umane au nevoie de un sprijin fiabil și eficient din punct de vedere al costurilor în gestionarea problemelor zilnice ale angajaților și pentru a asigura conformitatea cu reglementările federale și de stat privind ocuparea forței de muncă. Prin urmare, a fost stabilit Acordul de servicii.

Clienții apreciază Acordul de servicii al SESCO, deoarece pot contacta SESCO la nevoie, fără costuri sau taxe suplimentare. Este mult mai eficient din punct de vedere al costurilor decât să angajezi un asistent de resurse umane, să plătești taxe legale de fiecare dată când suni sau să folosești timpul personal în îndeplinirea acestor îndatoriri.

Rezumat al Nivelului Acordului de Servicii Profesionale

Nivelul Argintiu I – Începând de la 40,00 $ pe lună (costul se bazează pe mărimea clientului) oferă următoarele, fără costuri suplimentare:

 • Consultanță nelimitată prin telefon și e-mail: Personalul nostru de consultanți certificați și avocați specializați în dreptul muncii sunt disponibili pentru a discuta orice problemă de resurse umane sau de drept al muncii pentru a include documentația de urmărire.
 • Buletinuri și actualizări prin e-mail: Raportul SESCO și Actualizările săptămânale SESCO vor continua să fie furnizate prin e-mail. În cazul în care doriți să primiți copii pe suport de hârtie, suntem bucuroși să le furnizăm prin USPS.
 • $250.00 Flat Fee Employee Handbook Review. Această revizuire este efectuată de către avocații noștri în domeniul ocupării forței de muncă, cu un raport de urmărire care oferă recomandări SESCO pentru îmbunătățire și conformitate.

Pentru a vizualiza întregul acord, faceți clic AICI

Nivelul II de aur – la doar 125,00 $ pe lună (costul se bazează pe mărimea clientului) oferă următoarele fără costuri suplimentare:

 • Vizită anuală: Clienții au la dispoziție patru (4) ore pe an pentru a le folosi pentru o evaluare la fața locului sau virtuală a resurselor umane și a conformității cu legislația privind ocuparea forței de muncă și/sau hărțuirea necesară, precum și pentru actualizări privind managementul/ conducerea. Clienții pot, de asemenea, să aplice orele la alte servicii facturabile pentru a reduce cotația taxei de proiect.
 • Consultanță nelimitată prin telefon și e-mail: Personalul nostru de consultanți certificați și avocați specializați în dreptul muncii sunt disponibili pentru a discuta orice problemă de resurse umane sau de drept al muncii pentru a include documentația de urmărire.
 • Revizuirea manualului angajaților: Această revizuire este efectuată de către avocații noștri în domeniul muncii, cu un raport de urmărire care oferă recomandări SESCO pentru îmbunătățire și conformitate.
 • Afișe de conformitate federale și de stat gratuite, mai puțin transportul, pentru toate locațiile de afișare.
 • Formulare gratuite SESCO HR și publicații de conformitate. Acestea vor fi furnizate în format pdf. Dacă se solicită copii pe suport de hârtie, se va percepe o taxă de expediere.
 • O (1) participare gratuită la seminarul nostru anual de resurse umane și/sau de management, mai puțin o taxă administrativă de 99,00 USD. Spațiul este pe baza principiului „primul venit, primul servit”.
 • Buletinuri și actualizări prin e-mail: Raportul SESCO și Actualizările săptămânale SESCO vor continua să fie furnizate prin e-mail. În cazul în care doriți să primiți copii pe suport de hârtie, suntem bucuroși să vi le furnizăm prin USPS.
 • Reducerea taxelor pentru proiecte: Clienții vor primi onorarii reduse (15%) pentru munca de proiect solicitată sau pentru servicii în afara celor furnizate în cadrul acordului lunar de servicii, așa cum se menționează mai sus.

Pentru a vizualiza întregul acord, faceți clic AICI

De ce SESCO Management Consultants?

 • Cea mai veche firmă de consultanță din America – care sărbătorește 75 de ani de activitate
 • Consultanți certificați și avocați specializați în dreptul muncii în cadrul personalului
 • Consiliere de specialitate privind conformitatea cu legea salarizării și EEO
 • Sisteme de resurse umane dovedite și recomandări de personal
 • Autori ai mai multor publicații de resurse umane și de management și ghiduri „how to”

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.