Cassius Gems: Petty Twitter a atacat-o pe Rashida Jones, dar aceste fotografii ale reginei negre sunt #beautifulAF

Sursa: David Crotty / Getty

Azi a fost difuzat filmul #blackAF de la Netflix și deja a pus lumea pe jar.

Cu Kenya Barris, creatorul serialului black-ish, serialul de comedie urmărește familia sa în timp ce „navighează prin relații, rasă și cultură, în timp ce se luptă cu succesul lor nou descoperit”. Rashida Jones joacă rolul soției sale (precum și al surorii mai mici a lui Tracee Ellis Ross în black-ish) și au existat unele discuții despre rolul ei până acum.

Se pare că oamenii nu cred că este suficient de neagră și mulți nu știau că este neagră deloc – da, ați citit bine.

„Ironia oamenilor care se plâng că Rashida Jones nu este suficient de neagră este că ei sugerează, de asemenea, că există un anumit mod în care femeile de culoare „ar trebui” să acționeze”, a scris un utilizator pe Twitter. Un altul a scris: „Citatul meu preferat de la Rashida Jones a avut loc atunci când era pe covorul roșu o dată la Emmy și doamna de la interviu a spus: „Wow! Ești atât de bronzată!”, iar Rashida a spus: „Ar trebui să-l vedeți pe tatăl meu!”. Iar unii au făcut apel la oameni meschini pentru că fac prea multe… „Deci n*ggas sunt supărați că Rashida Jones, o femeie mixtă, joacă un personaj bazat pe o femeie mixtă?”

Dacă vă numărați printre puținii care nu știu nimic despre Rashida Jones – da, este fiica lui Quincy Jones, da, este pe jumătate neagră și da, este și sora mai mică a lui Kidada Jones…

Acum că toate astea s-au lămurit, este timpul să sărbătorim cât de frumoasă este această femeie de culoare.

Toată NEAGRĂ totul.

Wow, atât de bronzată…

Red carpet baddie in the building.

Nu-i așa că e pur și simplu frumoasă?

Buzele roșii ne-au atras atenția.

Serioasă și sexy.

Grație pentru tine, Rashida.

Doamne, eleganța.

Te iubim Rashida!

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.